0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Акушерство и гинекология – Клиника НОВА Варна
fade
4354
page-template-default,page,page-id-4354,page-child,parent-pageid-3896,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Акушерство и гинекология

Акушер-гинекологичния кабинет при Медицински център НОВА предлага всички стандартни АГ манипулации и услуги, както и женска консултация. Специалистите в КЛИНИКА НОВА успешно работят по профилактиката, ранната диагноза и своевременното лечение на редица гинекологични заболявания по стандартите на най-добрата медицинска практика. Извършват дейности, насочени към майчиното здраве: диагностика и наблюдение на бременност – нормална и патологична, пренатална диагностика и наблюдение на плода, рутинно акушерство, репродуктивно здраве и борба с безплодието,както и цялостна диагностика и лечение на голям брой гинекологични заболявания. В клиниката са разработени и успешно се прилагат комплексни профилактични програми за женско здраве с особено внимание към възрастта над 50 г.

Диагностицирането в Акушеро – гинекологичния кабинет се провежда, чрез използването на ултразвук, трансвагинална ехография, видео колпоскоп и др. Наличието на Фетален монитор /кардиотокогтафия/ позволява да се изследва позицията, размера, структурата, функцията и ритъма на сърцето на бебето намиращо се в майчината утроба. В определени случаи резултатите от феталните ехокардиографи определят срока на раждане, както и начина на раждане – по нормален или по оперативен път.


Специалисти акушери и гинеколози във Варна:

Д-р Ангелина Симеонова

Завършва висше образование в Медицински университет, гр. Варна, през 1997 г.През 2002 г. придобива магистърска степен по здравен мениджмънт.

Д-р Румяна Николова

Д-р Николова завършва Висш Медицински Институт в град Варна, през 1976 г. и придобива специалност по Акушерство и гинекология през 1983 г.

Д-р Огнян Младенов

Д-р Младенов е роден на 02.01.1961 г. в гр. Монтана. През 1987 г. Завършва Висшия Медицински Институт в град Варна.

Д-р Уляна Петкова

Д-р Уляна Петкова завършва Висше медицинско образование през 1975г. в МУ гр.Варна. Придобива специалност Акушерство и гинекология през 1980г. в гр.София. Преминава курсове по Ултразвукова диагностика в акушерството и гинекологията, Колпоскопия и Лапароскопия.

От 1993г. до 1997г. работи като началник родилно отделение в СБАГАЛ-Варна. От 1998г. до 2006г. – старши лекар родилно отделение в СБАГАЛ-Варна. От 2007г. до 2011г. – началник родилно отделение в СБАГАЛ-Варна.

Д-р Бранимир Градинаров
Завършил ВМИ Варна през 1985г.
От 1990г. има придобита специалност по ”акушерство и гинекология.”
Работил в гинекологично АГ отделение на бившата ОКБ гр.Добрич, АГ болница Варна, МБАЛ „Света Анна” – ДКЦ 4 Варна.
От 2000г. е управител на АИПСМП по АГ „ Д-Р Б.Градинаров” гр.Варна.
Специализирал НИАГ „Майчин дом” гр.София.
Притежава сертификати за завършени курсове по „Мониторен контрол на раждането” , „Обезболяване на раждането”, „Ултразвукова диагностика в АГ”, „Гинекологична ендокринология”, „Репродуктивна медицина”, „Сексология”, „Колпоскопия” . Множество индивидуални курсове и практики при проф. Хаджиев, проф.Атанасов, проф. Щерев, доц.Василев, проф. Кацулов в НИАГ – гр.София.