0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Детски болести – Клиника НОВА Варна
fade
4776
page-template-default,page,page-id-4776,page-child,parent-pageid-3896,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Детски болести

Специалистите педиатри в КЛИНИКА НОВА – гр. Варна лекуват заболяванията във възрастта от раждането до пубертета. Те извършват клинично наблюдение на най-важните етапи от развитието на детето, както и съответната профилактика на заболяванията в отделните възрастови групи. Нашите детски лекари работят съвместно с цялото семейство и координират усилията си за постигане на успешно и бързо лечение. Педиатрите прилагат своя дългогодишен професионален опит и знания в диагностиката, и лечението на различни заболявания в детската възраст. Особено внимание се отделя на нормалното развитие на детския организъм в различните етапи от растежа му и на здравното състояние на детето преди, и по време на училищния период.

Специалисти Детски болести:

Д-р Румяна Костадинова

Д-р Румяна Костадинова завършва висше образование в Медицински Университет – гр Варна през 1974 г. Придобива специалност- Детски болести през месец май 1986г. и има над 40 години стаж, като педиатър във всички звена на педиатрията.