0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Физиотерапия и рехабилитация – Клиника НОВА Варна
fade
4847
page-template-default,page,page-id-4847,page-child,parent-pageid-3896,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Физиотерапия и рехабилитация

За специалността – физиотерапия и рехабилитация

Кабинетът за физиотерапия и рехабилитация на Медицински център НОВА – гр. Варна е напълно оборудван с модерни уреди, и предлага широк спектър физиотерапевтични, и рехабилитационни услуги. Независимо дали се интересувате от криотерапия, лимфодренаж или търсите подходящо място за вашите сеанси по лечебна физкултура ние сме готови да помогнем.

Медицински център НОВА специализира в модерната физиотерапия и рехабилитация. Ние съчетаваме едни от най-добрите съвременните методи за диагностика и лечение. Приоритети на физикалната медицина и рехабилитацията са профилактика, и лечение на болестите на съвремието – травми на опорно – двигателния апарат, ревматологични заболявания, заболявания на нервната система, обменни заболявания, остеопороза, стрес, и хиподинамия – като успешно съчетава едновременното приложение на природните, и балнеологични фактори със съвременните средства за лечение. Кабинетът по Физиотерапия и рехабилитация е оборудван с най-съвременните апарати, специално разработени за лечение на неврологични, неврофизиологични, и ставни заболявания.

Качественото изпълнение на процедури, като криотерапия, лимфодренаж, лечение с магнитни полета и пр., зависят изключително от използваната апаратура. Именно поради тази причина оборудването, на „Физиотерапия“, в КЛИНИКА НОВА е модерно и съвременно, и би отговорило, и на най – високите изисквания!


Физитерапевти д-р Даниела Велева
Физиотерапевт д-р Емилия Атанасова
Д-р Даниела Велева

Д-р Велева завършва висшето си образование в Медицински Университет в град Варна. Тя е Доктор по медицина със специалности „Физиотерапия”, „Мануална терапия”, „Лазертерапия“. Сектор „Физиотерапия и рехабилитация” разполага с богато и модерно оборудване. Д-р Велева изготвя индивидуални лечебно – оздравителни програми за борба с:

  • Болести на опорно – двигателния апарат – артрози, дископатии, дискови хернии, тендовагинити, периартрити и др.
  • Травми на опорно – двигателен апарат – след фактурни състояния, състояния след дисторзия, навяхвания и др.
  • Заболявания на централна и периферна нервна система – плексити, радикулити, парези на периферни нерви и др.
  • Гинекологични заболявания – хронично – възпалителни гинекологични, стерилитет и др.
  • УНГ заболявания – тонзилити, ринити, синуити и др.
  • Кожни болести – лечение и профилактика на акне, цикатрикси и келоиди, трудно заздравяващи рани.
  • Лечение на хронични бронхити .
Д-р Емилия Атанасова
Д-р Емилия Атанасова е специалист по физиотерапия и рехабилитация.
Завършила е Медицински университет гр. Варна. Придобива специалност по „Физиотерапия и рехабилитация” през 1986 г.,има придобита квалификация за работа с лазер.
В отделение „Физиотерапия и рехабилитация” се извършва квалифицирана дейност, която е в крак със съвременното развитие на физиакалната и рехабилитационна медицина.Обхванат е широк спектър заболявания от различни специалности: неврологични;ортопедично-травматологични;ушни;детски и ревматологични.
Извършват се високо специализирани дейности с лазер, при ставни заболявания и трудно зарастващи рани.