0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Детска консултация за деца до 2 години – Клиника НОВА Варна
fade
4367
page-template-default,page,page-id-4367,page-child,parent-pageid-4363,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Детска консултация за деца до 2 години

Превенция и лечение на деца клиника „Нова“ Варна

Скъпи родители, за пръв път, ние от Клиника Нова имаме удоволствието да ви предложим комплекс от педиатрични детски консултации, чиято цел е да Ви подпомогне в правилното отглеждане на детето, съобразено с неговите индивидуални характеристики, да Ви запознаем с методите за адекватно стимулиране на физическото и нервно – психичното развитие на детето и др.

Ние предлагаме детска консултазия за деца до 1 година, която включва:

 • Обстоен лекарски преглед от специалист Педиатър, с удължено време за провеждане на консултациите до 45мин.
  – Два пъти месечно през първите 3 месеца от раждането.
  – Един път месечно от четвъртия месец.
 • Оцента на физическите показатели в развитието на детето
 • Оценка на нервно – психичното развитие на детето.
 • Насоки и съвети, свързани с правилното и здравословно хранене.
 • Ваксините – за и против! Разяснителни срещи, на които можете да задавате своите въпроси и да получите обективна и професионална информация.
 • Съвети за рационално хранене, правилно хранене и ред на въвеждане на храните в кърмаческия период.
 • Съвети за правилния хиенен режим за отглеждането на детето и закаляването му, профилактика и лечение на рахита.
 • Допълнитени профилактични прегледи и ултразвукови изследвания за новородени и кърмачета до 1 година. – Консултация със специалист Детска Нефрология и ехографско изследване, за ранно откриване на вродени аномалии отделителната система.
  – Консултация със специалист Ортопедия и травматология, за ранно диагностициране на вродена луксация на тазобедрената става.
  – Трансфонтанелна Ехография на новородени, от прециалист „Образна диагностика“ или специалист Педиатър, за ранно откриване на аномалии на мозъчните структори.