0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Скрининг Детска Нефрология – Клиника НОВА Варна
fade
4453
page-template-default,page,page-id-4453,page-child,parent-pageid-4363,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Скрининг Детска Нефрология

детска нефрологияСкрининг на отделителна система при деца от 1 до 16 години

Профилактиката на заболяванията в детска възраст е едно от най-сигурните средства за предпазване от социално значимите и хронични болести.
Установено е, че броят на работещите нефрони в бъбрека на човекът се формират до 36-та гестационна седмица, това е и причината преждевременно родените деца да имат недостатъчен брой нефрони, което води до свръх натоварване на бъбреците им. Именно затова ние в МЦ Клиника НОВА, заедно с нашите специалисти по „Детска Нефрология” организираме профилактика на ОТДЕЛИТЕЛНА СИСТЕМА, ЗА ДЕЦА ОТ 1 ДО 16 ГОДИНИ, която ще се извършва с модерна и съвременна апаратура, давайки възможност на лекарите да проследяват основни показатели на децата, без да се налага да бъдат стресирани.

Извършването на тези видове прегледи е подходящ за момчета и момичета, без специфични оплаквания, и изключително важен за преждевременно родени деца, както и за такива, които са генетично обременени /наличие на нефрологични заболявания в семейството/, с цел ранна диагностика и профилактика.

Имате възможност да избирате между:
I. Ехография на корем и бъбреци
или
II. Консулт със специалист „Детска Нефрология” и Ехографско изследване на корем, и бъбреци

Всички прегледите ще се провеждат в МЦ Клиника НОВА – гр. Варна. Необходимо е предварително да си запазите час на националния телефон: 070017340 или email: info@novavarna.com