0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Профилактики по трудова медицина – Клиника НОВА Варна
fade
4489
page-template-default,page,page-id-4489,page-child,parent-pageid-4363,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Профилактики по трудова медицина

Профилактки

Уважаеми Работодатели,

Медицински център – КЛИНИКА НОВА Ви предлага възможност за сключване на Договори за провеждане на задължителни и периодични медицински прегледи на Вашите служители съгласно изпълнение на Закона за здравословни и безопасни условия на труд (ДВ бр.124/97год.), Наредба № 3 на МЗ (ДВ бр.14/2008) и Наредба № 3 на МЗ (ДВ бр.16/1987, доп. и изм. ДВ бр.78/2005). Разполагаме с модерно оборудвани кабинети, съвременна апаратура и висококвалифицирани специалисти. Създадена е добра организация за координиране и провеждане на медицински прегледи и изследвания. Медицинските дейности могат да включват:

1. Профилактичен преглед от лекар-специалист Обстоен преглед от специалисти по вътрешни болести, офталмолог за работещите с видеодисплей, Оториноларинголог за работещи с висока степен на шум, невролог, дерматолог и други специалисти в съответствие с изискванията на нормативната уредба.

2. Профилактичен преглед със специализирана апаратура (инструментални изследвания)

3. Клинично – лабораторни изследвания: Кръвни картини, Биохимия, Хормони, Туморни маркери, Урина, Микробиология, Паразитология, Вирусология, Кръвни групи, Цитонамазки

На всеки служител (работник) се издава и попълва индивидуална „Карта за извършен профилактичен медицински преглед”. За да постигнем максимално удобство на клиентите си прегледите и изследванията могат да бъдат извършени, както на територията на Медицински център – КЛИНИКА НОВА, така и на територията на Вашето предприятие/офис по предварително изготвен от Координатор график. Предлагаме гъвкава ценова политика при сключване на договори за профилактични прегледи. Нашите лоялни клиенти ползват преференциални цени.

Отдел „Маркетинг, продажби и реклама“

Телефон: 052 / 507 679

Email: marketing@novavarna.com