0700 17 340

info@novavarna.com

ул. Вяра 7

гр. Варна, кв. Възраждане

Последвайте ни
Стоматология – Clinic NOVA Varna
fade
5146
page-template-default,page,page-id-5146,mkd-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,medigroup-ver-1.1,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-type1,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-minimal-in-grid-border-disable,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Стоматология

Водени от желанието си да удовлетворим потребностите на нашите пациенти за качествено и достъпно зъболечение, създадохме „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД. Предлагаме комплексно стоматологично обслужване, основано на висок професионализъм, отговорност и техническа база, които да ни дават възможност да осигурим компетентна грижа, ориентирана към всички възрастови групи пациенти.

Целта на екипа ни е да удовлетворим и най-високите изисквания на пациентите. Нашето предимство е високото качество на предлаганите услуги, доброто обслужване, приятната обстановка и адекватните цени. Осигуряваме затворен цикъл от услуги – от преглед до пълно възстановяване на пациента.
„Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД предлага пълна гама от дентални дейности – профилактична, терапевтична, хирургична, ортопедична дентална помощ, рентгенова диагностика, детска дентална медицина и други.

 • Профилактика
  В нашата практика наблягаме на едно доста пренебрегвано направление в денталната медицина – профилактиката, не само при деца, но и при възрастни. Правилно насочената профилактична програма към конкретния пациент представлява най-ефективният начин за съхранението на естествените и възстановените зъби, както и на зъбните импланти.


 • Терапевтична дентална медицина
  Терапевтичната стоматология представлява лечение на кариеса и неговите усложнения: пулпит, гангрена, периодонтит. Благодарение на високоефективни методи и упойки, манипулациите са напълно безболезнени. За превенция е нужно посещение на кабинета на всеки 6 месеца.


 • Стоматологична хирургия
  Хирургичната дентална помощ включва екстракция (вадене) на зъби и корени, включително мъдреци, инцизия на абсцеси, циркумцизия (изрязване лигавицата над зъба) при затруднен пробив на мъдреци.


 • Ортопедично дентално лечение
  Ортопедията е частта от денталната медицина, която се занимава с възстановяване на оралните функции, комфорта, външния вид и здравето на пациента. Ортопедично лечение се налага в случаи на липсващи зъб/зъби или когато наличните зъби пречат или нарушават дъвкателния акт или естетиката. За целта се използват: коронки и мостове.


 • Детска дентална медицина
  В нашата практика обръщаме специално внимание на профилактиката още в най-ранна детска възраст, която е доказано най-ефективният начин за предотвратяване на голяма част от денталните заболявания и изграждане на здраво съзъбие за цял живот. Наша основна препоръка е повеждането на редовни профилактични прегледи на децата поне веднъж на всеки шест месеца, с цел контрол на назначените профилактични мерки и диагностика на ранните прояви на денталните заболявания.


 • Рентгенова стоматологична диагностика
  Рентгеновата снимка е необходима за точната диагноза, въз основа на която се взема решение за начина на лечение, т.е. тя ни спестява много време и средства за постигане на крайния успех. В „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД разполагаме с последно поколение Rö-апарат за дигитални секторни Rö-графии.


Нашите пациенти са деца и възрастни, хора, които ценят своето време, търсят високо качество и професионализъм и желаят да получат адекватно и надеждно лечение. Високото качество на предлаганите услуги, коректността и професионализма на екипа , както и нарастващият интерес към съвременните методи на лечение в денталната медицина, утвърждават „Медико-дентален център Клиника Нова” ЕООД като еталон за модерна, съвременно оборудвана и отговаряща на всички нормативни изисквания практика , желан партньор и го подреждат на водеща позиция сред денталните центрове в град Варна.

Наш приоритет е постигане на оптимални резултати и перфектна усмивка за нашите пациенти в спокойна и приятна обстановка. Заповядайте, за да ви покажем, че посещенията при зъболекаря могат да бъдат приятни.


Специалисти стоматолози:

Стоматолог Варна Д-р Паланска
Д-р Черкезова

Д-р Паланска

Д-р Ирен Паланска има 30 години стаж като стоматолог. Практикува поливалентна стоматология. Специализирала е ортопедична и хирургична стоматология.

Интересува се от ортопедични случаи, при които се налага хирургична обработка на алвеоларна кост, зъби,за да се промени формата на зъбната дъга, захапката и оттам самочувствието и естетичния външен вид на пациента.

Д-р Валентина Черкезова